ازدواج با خود ( سولوگامی) یعنی چه

ارائه خدمات روانشناسی

ازدواج با خود ( سولوگامی) یعنی چه

۱۹۴ بازديد

ازدواج با خود (سولوگامی) یکی از عجیب و غریب‌ترین ازدواج‌هاست که انسان به آن پرداخته است. تا سال 1993 انسان‌ها فقط باور به این داشتند که ازدواج یعنی وجود دو نفر از جنس مخالف. اما تا به امروز کشورهای ژاپن، استرالیا، آمریکا، بریتانیای کبیر، تایوان این‌ازدواج را ثبت می کنند. مهمترین دلیل این اتفاق شیوع خودشیفتگی ( اختلال شخصیت خودشیفته ) ، افسردگی و انزوا است. پیامدهای مهمی نیز به همراه دارد، تنهایی و فقدان کانون خانواده اثرات مخربی در رشد و زندگی هر فرد می‌گذارد. در ادامه بیشتر درباره دلایل و پیامدهای این پدیده اجتماعی صحبت کرده ایم.

فهرست مطالب

 

  • تعریف ازدواج با خود
  • دلایل ازدواج با خود
    •  1. خودشیفتگی
    • 2. گوشه گیری(افسردگی)
    • 3. خود بزرگ‌بینی
  • پیامد های ازدواج با خود
    • نظر طرفداران سولوگامی
    • کلام آخر

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با خود می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

تعریف ازدواج با خود

ازدواج با خود یا سولوگامی یکی از انواع ازدواج شاید به گوش‌تان خورده باشد. اولین بار در سال 1993 خانم لیندا بیکر با خود ازدواج کرد. از آن پس در کشورهای دیگر نیز این کار انجام شد. فرد در این مدل ازدواج مانند زوج ها، مراسم جشن گرفته می‌گیرد؛ اما صاحب مراسم به تنهایی در یک اتاق روبه روی آینه و با یک شمع به خود بله می‌گوید. بعضی از آنها هم برای اجرای مراسم سوگند به تنهایی همراه یک شمع در اتاقی خلوت می کنند. به نظر می‌رسد که این افراد دچار خودشیفتگی شدیدی هستند؛ اما دلایل متفاوت دیگری نیز هستند که قابل بررسی است. در ادامه دلایل و پیامد های سولوگامی را شرح دادیم.

دلایل ازدواج با خود

 

ریشه های اصلی این پدیده خودشیفتگی است. کریستوفر لاش نویسنده و منتقد خودشیفتگی مقاله ای بر اساس نظریه های زیگموند فروید منتشر کرد؛ او در مقاله اش بیان می کند که اگر شما تمام ویژگی های شخصیت این افراد را درک کنید، آنوقت ازدواج با خود بسیار هم منطقی به نظر می رسد. این نویسنده مذهبی نبود، اما متوجه شد که چگونه فرهنگ ها، باورها و سبک زندگی‌مدرن موجب تشدید خودشیفتگی می شود. در ادامه بیشتر در این باره توضیح داده ایم.

 1. خودشیفتگی

افرادی که خودشیفته هستند عزت نفس بالایی دارند، خود را استثنایی و نیرومند می‌شمارند. همیشه بر خود و احساس هایشان تمرکز دارند و دیگران را قبول ندارند. برای رفاه دیگران از اهمیت کمی برخوردار هستند و خود را در اولویت قرار می‌دهند و عاشق خود هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

2. گوشه گیری(افسردگی)

افرادی که دچار افسردگی هستند خلق پایینی در طول روز دارند. دچار بیخوابی یا پرخوابی هستند و تنهایی را بیشتر می‌پسندند. برای کسب اطلاعات بیشتر کلیک کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد علائم افسردگی کلیک کنید.

3. خود بزرگ‌بینی

افرادی که دچار اختلال خود بزرگ بینی هستند، بیش از حد غرور دارند و خود را از همه برتر می‌دانند. این افراد در تمام مراحل زندگی نمی‌توانند به کسی تکیه کنند زیرا به نظرشان همه کارها فقط از پس خودشان بر می‎آید.

پیامد های ازدواج با خود

اکثر انسان‎ها به دنبال رفع نیازهای خود هستند و برای اینکه به آرامش برسند به دیگران نیاز دارند. خانواده داشتن یکی از ویژگی های خوبی است که هر انسانی با داشتنش می‌تواند احساس خوشبختی و آرامش کند اما امروزه عموم مردم به دنبال تنهایی هستند و ترجیح می‌دهند تنها زندگی کنند و مشکلاتشان را حل کنند. تنها ماندن می‌تواند پیامدهای خوبی به همراه نداشته باشد و افسردگی، ناراحتی و اضطراب به همراه داشته باشد.

در معقوله ازدواج با خود، فرد از نظر جنسی به‌خودارضایی اکتفا می‌کند و از اصول جامعه خارج می‌شود. افرادی که به سولوگامی فکر می‌کنند بهتر است در وحله اول با یک متخصص روانشناس صحبت کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشکلات جنسی کلیک کنید.

نظر طرفداران سولوگامی

خیلی از مخالفان بر این باورند که در دنیا و ازدواج های مدرن امروزی تنها خانواده هست که آرامش انسان را تامین می کند. و با پناه بردن به آن می تواند انسان را از دنیای بی عاطفی مدرن نجات داد. اما موافقان این پدیده نسبت به فشار و اصراری که از طرف جامعه و تحمیل ازدواج و معرفی تنها راه برای خوشبختی انتقاد دارند. به طوری که ازدواج را طوری نشان می دهند که مهم ترین و هیجان انگیزترین اتفاقی است که در زندگی یک نفر می تواند رخ دهد. این دست باورها موجب فشار روانی زیادی می شود. این که در سن خاصی باید شریک زندگی ات را مشخص کنی و برای رسیدن به این خوشبختی تنها راه ازدواج است.

ربکا تریسر در این باره توضیح می دهد که این نوع تاکید به ازدواج ناعادلانه است. این فرهنگی که از همه طریق مجبورت می کند که برای رسیدن به خوشبختی و شادی باید ازدواج بکنی تنها باعث ایجاد تنش بیشتر می شود. حال اگر با خود ازدواج بکنید میتوانید بگویید من آرامش و خوشبختی را در درون خودم یافتم.

کلام آخر

با توجه به دلایل و پیامدهایی که در رابطه با ازدواج با خود سخن گفتیم بهتر است از روان شناسان و متخصصین در این زمینه کمک بگیرید. مرکز مشاوره ما با حضور روان شناسان و متخصصین حوزه مشاوره به شما کمک شایانی می‌کنند.  برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشاوره تلفنی با موبایل کلیک کنید.

برای دریافت مشاوره در زمینه ازدواج با خود می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره تلفنی ازدواج با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.

 

منبع: ازدواج با خود

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.