آیا روشهای ترک ب۲ یا ترک بوپرنورفین را میشناسید؟ داروی بوپرنورفین که به نام قرص ب2 نیز شناخته میشود، یک داروی مسکن است که میتواند باعثاعتیاد فرد شود. این قرص عوارض جسمانی و روحی شبیه به عوارض متادون، هروئین، کدئین و مورفین دارد. اما با توجه با خاصیت تسکین دهندگی و همچنین تاثیر بسیار زیاد در ترک، در درمان های پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد. به طوریکه در کلینیکهای ترک ب۲ را به صورت سرپایی مانند متادون به بیمار معتاد میدهند تا جایگزین انواع مواد مخدر داخل بدن فرد شود.
اما امروزه بسیاری از افراد این دارو را به صورت خودسرانه و بدون نظارت پزشک مصرف کرده و در نتیجه به آناعتیاد پیدا میکنند.
برای ترک ب2 روشهایی وجود دارد که با آگاهی از آنها میتوانید ازاعتیاد به این ماده رهایی یابید. در ادامه مقاله به بررسی کامل راههای ترک بوپرنورفین میپردازیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اعتیاد آورترین مواد کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه ترک ب۲ می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.
منبع: ترک ب۲ (b2)
نکاتی که باید قبل از ترک ب2 بدانید
در صورت مصرف قرص بوپرنورفین همراه با مواد مخدر شامل هروئین، تریاک و شیره، فرد در معرض خطرات جدی همچون تشنج و یا حتی مرگ قرار میگیرد. از این رو باید مصرف این دارو همیشه زیر نظر پزشک صورت بگیرد.
مصرف خود سرانه قرص ب2 برای ترک و یا برای رهایی یافتن از درد میتواند منجر به اعتیادبه ب2 شود.
این دارو در مواقع ترک مواد مخدر به صورت قرص زیرزبانی مصرف میشود و باید از مصرف آن به هر شکل دیگری اجتناب کنید.
یکی از توصیههای مهمی که به افراد مصرف کننده این دارو داده میشود آن است که پس از دوره درمان باقی قرص را دور بریزید تا از وسوسه شدن برای مصرف دوباره آن دور بمانید. برای کسب اطلاعات در زمینه ترک اعتیاد کلیک کنید.
چه زمانی باید برای ترک بوپونورفین یا قرص ب۲ اقدام کرد؟
یکی از نشانههای وابستگی به ب2 مصرف این دارو بدون تجویز پزشک و یا مصرف دوز بیش از حد یا در تعداد دفعاتی بیشتر از آنچه دستور پزشک بوده، میباشد. همچنین اگر بیمار اصرار به تجویز دوز بالاتر یا قرص بیشتر ب2 را از دکتر داشته باشد، میتواند از نشانههایاعتیاد باشد.
از آنجا که مصرف قرص ب2 بدون تجویز پزشک غیرقانونی بوده و این قرص بدون نسخه پزشک در داروخانه به شخص داده نمیشود.
بسیاری از افرادی که به این دارواعتیاد پیدا کردهاند، دارو را از بازار سیاه تهیه کرده یا به چند دکتر مختلف برای دریافت چندین نسخه از قرص ب2 مراجعه میکنند.
همین که فرد بیش از اندازه به راههای تهیه قرص ب2 فکر کند یکی از علائم سوءمصرف و اعتیادبه قرص ب2 میباشد.
افراد مصرف کننده داروی بوپونورفین علاقه دارند تا این قرص را در هر مشکلی در منزل یا محیط کار یا مدرسه و دانشگاه مصرف نمایند.برای آشنایی با علائم اعتیاد به ب 2 یا بوپرنورفین کلیک کنید.
این افراد بعضی مواقع میخواهند که مصرف دارو را در خانه قطع کنند اما به تنهایی موفق به چنین کاری نمیشوند.
ترک ب۲ چرا واجب است؟
مصرف قرص بوپرنورفین یا ب2 عوارضی همچون تهوع، درد معده، تب خفیف، کاهش اشتها، مشکلات تنفسی، تنفس آرام و سطحی، تورم صورت، لب، زبان و گلو، تهوع، احساس سبکی در سر، ضعف و بی حالی، ادرار تیره رنگ یا به رنگ خاک رس، یرقان (زرد شدن چشم و پوست)، گیجی، رفتار و افکار غیرمعمولی دارد.
تصمیم به ترک ب ۲ | ترک بوپرنورفین
کنار گذاشتن مصرف داروی ب2 به نسبت آنکه فرد در چه درجهای ازاعتیاد قرار دارد و اینکه آیا ازاعتیاد قبلی خود که برای حل آن مصرف ب2 را آغاز کرده، با موفقیت رها شده یا نه، اشکال مختلفی پیدا میکند.
بوپرنورفین دارویی اعتیادآور است پس ترک این دارو نیز باید زیر نظر روان پزشک متخصص انجام شود تا مقدار دوز یا تعداد زمان مصرف این قرص توسط بیمار را کنترل کرده و موثرترین و بهترین راهکارهای درمانی را با توجه به شرایط روحی، محیطی، فیزیکی و روانی او ارائه دهد.
همه برنامهها برای درمان ترک ب2 برای هر بیمار به طورجداگانه برنامه ریزی میشود واین باعث شده نگرانیهایی که ممکن است درفرایند ترک اختلال ایجاد کنند را نیز پوشش دهد.
مصرف ب۲ به فرد این اطمینان را میدهد که در زمان ترخیص از کمپهای ترک، دیگر به هیچ گونه مواد مخدری وابستگی یا شبهاعتیاد ندارد. برای اطلاع از روش های تست ب2 کلیک کنید.
برای بیمارانی که این دارو را به عنوان مسکن و برای مدیریت درد استفاده کردهاند، درمان باید راهکار بهتری را برای کنترل درد داشته باشد تا بیمار نیازی به استفاده از مخدرها نداشته باشد و دیگر دچار دردهای شدید نشود.
بهترین روش ترک ب۲ ( ترک بوپرنورفین )
به طور کلی فرایند ترک ب۲ ( ترک بوپرنورفین )با روش سم زدایی صورت میگیرد که با نظر پزشک میتوان آن را در خانه و یا کلینیک ترک انجام داد.
البته توجه داشته باشید که ترک در منزل نیز به صورت خودسرانه صحیح نیست و باید در این شرایط با نظارت پزشک صورت گیرد. ترک ب2 نیز مانند سایر مواد مخدر عوارضی دارد که با شدت خفیفتری احساس میشود.
حتما از صفحه اینستاگرام ذهن نو و کانال تلگرامی ذهن نو دیدن نمایید.
ترک b2 در منزل
ترک ب2 در خانه از جمله مواردی است که افرادی زایدی به دنبال آن هستند. قبل از انجام هر کاری باید بدانید که فرایند ترک ب2 حتی در خانه را باید حتما زیر نظر پزشک و یک فرد متخصص در زمینه ترک انجام دهید. تا از عوارض آن پیشگیری نمایید.
از آنجایی که فرایند ترک بسته به شرایط بدنی هر فرد منحصر به فرد است برای کسب اطلاعات بشتر در زمینه ترک ب2 می توانید با متخصصان ذهن نو در هر جایی که هستید تماس بگیرید.
ترک کردن به صورت تدریجی
یکی از مهم ترین مسائلی که باید در فرایند ترک اعتیاد مخصوصا ترک ب2 به آن توجه داشته باشید؛ این است که به صورت تدریجی باید مصرف خود را کم کرده و در نهایت آن را قطع کنید. زمانی که مصرف این قرص را به صورت ناگهانی کنار بگذارید؛ بدن دچار شوک شده و فشار زیادی را تحمل میکند. معمولا متخصصین به مرور دوز مصرفی را کاهش داده و سپس آن را به صفر میرسانند.
تغییر سبک زندگی
یکی دیگر از راه های ترک ب۲ ، تغییر در سبک زندگی است. چرا که در برخی موارد این محرک های محیطی هستند که مانع از ترک اعتیاد شده و منجر به ادامه مصرف میشوند. به همین دلیل باید به موضوعاتی مانند رژیم غذایی، خواب، فعالیت بدنی و یا حتی روابط بین فردی بیش از پیش توجه داشت.
عوارض ترک ب۲
ترک ب۲ با اینکه از اهمیت زیادی برخوردار است و افراد باید اینکار را انجام دهند؛ اما به هر حال تاثیراتی بر سلامت جسمانی و روانی افراد خواهد داشت. خارش بدن، متورم شدن برخی از نقاط، بروز مشکلات تنفسی، سرگیجه شدید و … از پیامدهای ناشی از ترک این قرص محسوب میشوند. در صورت ادامه یافتن این نشانه ها برای طولانی مدت و یا شدیدتر شدن آنها افراد باید حتما به مراکز درمانی مراجعه کنند.
ترک ب2 چند روز طول میکشد؟
مدت زمان ترک ب2 به عوامل مختلفی بستگی دارد. در واقع نمیتوان زمان دقیقی برای آن مشخص نمود. متخصص با توجه به شرایط بدنی، دوز مصرفی و مدت زمان مصرف در یک بازه زمانی دوز مصرفی را به کاهش داده و سپس آن را قطع میکند. این مدت زمان به میزان همکاری خود افراد نیز بستگی دارد.
جمع بندی : ترک بوپرنورفین ۲
قرص ب2 در اکثر مواقع برای ترک داروی اعتیادآور دیگری مصرف میشود و استفاده ناصحیح از این دارو باعث وابستگی واعتیاد آنها به قرص ب2 میگردد.
توصیه میشود برای ترک این دارو خودسرانه اقدام نکنید و به پزشک متخصص مراجعه فرمایید. قبل از ترک بهتر است خود را هم از لحاظ روحی و هم جسمی برای کنار گذاشتن قرص آماده کنید.
اگر این دارو را به صورت اصولی ترک نکنید ممکن است پیامدهای خطرناک و جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد. به همین علت ضروری است که ترک این دارو زیر نظر پزشک انجام شود. برای کسب اطلاعات در زمینه مشاوره ترک کلیک کنید.
برای دریافت مشاوره در زمینه ترک ب۲ می توانید در هر زمان از روز برای مشاوره ترک اعتیاد تلفنی با برترین متخصصان در مرکز مشاوره روانشناسی ذهن نو از طریق شماره 02191002360 و یا از طریق تلفن های ثابت شهری با شماره 9099070354 تماس بگیرید.